Skip to main content

Logo, website, huisstijl en meer…

Zijn je visitekaartjes op en zoek je een vormgeefster (lekker in de buurt van Vianen)? Eerst even je logo onder de loep leggen en kijken of het nog wel past bij wat je doet? Misschien ga je de stap zetten om voor jezelf te beginnen en zoek je een grafisch ontwerp? Stop, je bent aan het juiste adres. Ik ben een ervaren vormgever die ook op communicatiegebied haar ‘credits’ heeft verdiend. Ik heb de behoefte om ‘mooie’ dingen te creëren. Liefst met een sprekende kleur, maar ook voor zwart/wit draai ik mijn hand niet om! Enne mooi is natuurlijk nooit genoeg. Maar dat vertel ik je graag persoonlijk bij een kop koffie bij Zas & Fratsen, Flinn winkelcafe of gewoon bij mij in de studio.

Natuurlijk wil je iets meer van me weten!

Streepjesverslaafde vormgeefster uit Vianen Joan van der Kroef

Streepjesverslaafd

De diagnose gesteld: ik ben streepjesverslaafd. Ik ben dol op streepjes en uit onderzoek is gebleken: dan ben je heel creatief! Toen ik nog niet wist dat ik verslaafd was, zat ik op de HEAO in de avonduren. Tijdens de opleiding aan het grafisch lyceum bleek ik oog te hebben voor detail. De ene streep is dus echt de andere niet. Alleen ik zie blijkbaar dat het ene shirtje blauw met witte streepjes is en het andere shirtje wit met blauwe streepjes. En dat de streepjes dus ECHT verschillen. Mensen zonder deze verslaving, hebben die kennis en dat inzicht gewoon niet. 

En als beide dochters zeggen dat ik echt geen streepjeskleding meer mag kopen…weet ik wel beter! Want het past precies bij mij en mijn job; ik heb graag een streepje voor…

Alles over streepjes, klimaatstreepjes, lang of kort afbreekstreepje, strepen in een vlag, barcodesstreepjes, zebrapadstrepen vind je hier

Grafisch

Van logo, tot huisstijl, website en meer…

Vormgeving+

Ik lever meer dan een logo of huisstijl. Want ik weet aardig wat van WordPress webdesign en ook het vullen ervan. En je social media opzetten? Of contact onderhouden met je klanten via e-mailings? Driedubbele doorslagformulieren voor de verkoop nodig? Consider it done, opmaak check, drukker check.

Ervaring

Mijn ontwerpen kun je vinden bij de mondhygiënist, de langs de lijn op het sportveld, in het ontbijtschap bij de Jumbo, bij het huis dat je wilt kopen, op een beurs, als je een gerecht kiest van de menukaart, in de wachtruimte bij de fysiotherapiepraktijk. 

Staat jouw product er niet tussen? Leuk juist! Eerst koffiedrinken en dan bijt ik me daar in vast. Van beautysalon tot tweedehands vrachtwagen een groter contrast is bijna niet denkbaar toch?

Waar?

Ik woon en werk in Vianen in een eigen studio (aan huis).  Kom gerust een koffietje drinken! Bel je eerst even?

 

Klanten

Logisch dat je eerst even wil weten wat klanten over mij zeggen. Dat laat ik ze het liefste zelf vertellen, want ik word er verlegen van. Ik verzamel mijn referenties van Facebook, Google en LinkedIn, hoef jij niet te zoeken. 

Hele fijne samenwerking! Joan heeft al aan één woord genoeg en wist hiermee precies in beeld te brengen wat ik voor oog had. Heel blij met mijn nieuwe website. Zeker aan te raden! 

Wat een verademing dat ik in contact ben gekomen met Joan! Reageert meteen op mn berichtjes, komt met leuke ideeën, tips, neemt veel uit handen! Kortom, een superbedrijf! 

Frisse wind door de tent en Joan had aan een paar woorden van mij genoeg! I love it!! Joan komt met leuke en originele ideeën! Ik word er helemaal blij van! Voor mij meer dan 5 sterren waard!

Joan is een echte doener! Ze is creatief en heeft een frisse kijk op alles. Ook verdiept Joan zich in je business en kan zich verplaatsen in wat jij belangrijk vindt!

Joan heeft aan een half woord genoeg. Zelf ging ik vrij blanco met haar om tafel zitten op zoek naar een huisstijl. We spraken over van alles, wat ga ik doen, wat wil ik uitstralen, vind ik belangrijk en hoe zien anderen mij. Tussen de regels door zag ik de radertjes bij Joan draaien…. Niet lang daarna deed ze mij een eerste voorstel voor mijn huisstijl en deze was eigenlijk, na wat hele kleine aanpassingen, spot-on! Dank Joan, blij met jou!

Je kunt hier klikken voor een langer lijstje ervaringen van klanten met mij!

Grafisch ontwerp door Joan uit Vianen:

Grafisch ontwerp nodig?

Even bellen met Joan van der Kroef!

Je weet wie ik ben, wat ik doe en voor wie (en ook nog hoe ik dat doe).  Samengevat in het kort: van idee tot grafisch ontwerp, zo compleet als je dat wenst. Maar vooral met een ontwerp dat communiceert en erop gericht is dat jouw boodschap overkomt bij jouw doelgroep!

Dan wil je nu vast meer weten of een inventarisatie hoe jouw organisatie ‘ervoor’ staat? Neem dan hier contact op! Of pak de telefoon en maak een afspraak via 06 11 307 324. Maak ik een lekkere espresso of cappuccino voor je.

Elk grafisch ontwerp is voor mij dé uitdaging om iets speciaals te creëren!
Kom maar op!

Like what you see? Follow Joan op social media!