Skip to main content
Joan van der Kroef, grafisch vormgeving Vianen

Grafisch vormgeving Vianen


Grafisch vormgeving in Vianen (nabij Utrecht)

Zijn je visitekaartjes op en zoek je een goed grafisch ontwerp? Eerst even je logo onder de loep leggen en kijken of het nog wel past bij wat je doet?  Stop, je bent aan het juiste adres. Ik ben een ervaren grafisch ontwerp(st)er die ook op communicatiegebied haar ‘credits’ heeft verdiend. Ik heb de behoefte om ‘mooie’ dingen te creëren. En kleur daarbij graag buiten de lijntjes (ondanks mijn streepjesverslaving). En mooi is natuurlijk nooit genoeg, een goed ontwerp moet spreken!

van logo, tot website, huisstijl en meer…

Meer weten over Joan van der Kroef
joan van der kroef, vormgever vianen en streepjesverslaafd

Streepjesverslaafd

De diagnose gesteld: ik ben streepjesverslaafd. Ik ben dol op streepjes en uit onderzoek is gebleken: dan ben je heel creatief! Toen ik nog niet wist dat ik verslaafd was, zat ik op de HEAO in de avonduren. Tijdens de opleiding aan het grafisch lyceum bleek ik oog te hebben voor detail. De ene streep is dus echt de andere niet. Alleen ik zie blijkbaar dat het ene shirtje blauw met witte streepjes is en het andere shirtje wit met blauwe streepjes. En dat de streepjes dus ECHT verschillen. Mensen zonder deze verslaving, hebben die kennis en dat inzicht gewoon niet. 

En als beide dochters zeggen dat ik echt geen streepjeskleding meer mag kopen…weet ik wel beter! Want het past precies bij mij en mijn job; ik heb graag een streepje voor…

Alles over streepjes, klimaatstreepjes, lang of kort afbreekstreepje, strepen in een vlag, barcodesstreepjes, zebrapadstrepen vind je hier

Grafisch ontwerp

Ik maak logo’s, of verwerk jouw logo in een huisstijl. Maar dan wel even iets verder dan een grafisch ontwerp; vormgeving+ noem ik dat.

Vormgeving plus wat dan…

Ik lever meer dan een logo of huisstijl. Want ik weet aardig wat van WordPress webdesign en ook het vullen ervan. En je social media opzetten? Of contact onderhouden met je klanten via e-mailings? Driedubbele doorslagformulieren voor de verkoop nodig? Consider it done, opmaak check, drukker check.

Zichtbaar

Mijn ontwerpen kun je vinden bij de mondhygiënist, de beauty studio, in het ontbijtschap bij de Jumbo, langs de snelweg bij Sliedrecht, bij het huis dat je wilt kopen, op een beurs, als je een gerecht kiest van de menukaart, in de wachtruimte bij de fysio. 

Staat jouw product er niet tussen? Leuk juist! Eerst koffie drinken en dan bijt ik me daar in vast. Van beautysalon tot tweedehands vrachtwagen een groter contrast is bijna niet denkbaar toch?

Waar?

Ik woon en werk in Vianen in een eigen studio (aan huis). Kom gerust een koffietje drinken! Bel je eerst even?

Wat klanten zeggen…

Logisch dat je eerst even wil weten wat klanten over mij zeggen. Dat laat ik ze het liefste zelf vertellen, want ik word er verlegen van. Ik verzamel mijn referenties van Facebook, Google en LinkedIn, hoef jij niet te zoeken.

Joan is creatief, proactief, denkt mee en komt haar afspraken na. Het is heel fijn samenwerken. Ik hoop in de toekomst nog vaker mooie dingen met elkaar te maken! (de Bibliotheek Lek en IJssel)

‘Met veel plezier werk ik samen met Joan bij tennisvereniging LTV Vianen. Zij ontwerpt onze flyers, posters en in sommige gevallen ook de 12 meter windvangers van sponsoren. Joan levert hoge kwaliteit designs, is accuraat en reageert snel op vragen. Kortom: een fijne samenwerking!’ (LTV Vianen)

‘In onze samenwerking rond de organisatie van de Slowfood-markt heb ik je ervaren als een zeer betrokken persoon. Mede door jouw inzet en professionaliteit is de Slowfood-markt een groot succes geworden, die eigenlijk ieders verwachtingen heeft overtroffen.’ (Gemeente Vianen)

“Ik vind de samenwerking met Joan erg prettig, omdat zij mijn woorden goed kan vertalen in professionele beeldvorming, ze heeft een frisse moderne verrassend creatieve blik. Ze weet heel goed wat snel schakelen betekent en benut de ruimte en vrijheid die ik geef erg goed. En overtreft mijn verwachting regelmatig. Aanpassingen zijn in een mum van tijd gerealiseerd en nooit een probleem. Ze luistert echt naar onze wensen. Top!”
(Albert Heijn Goossens, Vianen)

‘JOAN VERZORGT DE GRAFISCHE VORMGEVING, NIEUWSBRIEF, SOCIAL MEDIA EN WEBSITE VOOR ONS RESTAURANT.  BOVENDIEN HEEFT ZIJ ONS GEHOLPEN MET HET CREËREN EN IMPLEMENTEREN VAN EEN NIEUW CONCEPT EN DE RESTYLING VAN HET INTERIEUR. JOAN IS ONMISBAAR!!’ (meneer Vink Utrecht)

‘Joan is een echte doener! Ze is creatief en heeft een frisse kijk op alles. Ook verdiept Joan zich in je business en kan zich verplaatsen in wat jij belangrijk vindt.’ (massagepraktijk Bodystories Vianen)

Je kunt hier klikken voor een langer lijstje ervaringen van klanten met mij!

Eerst wat grafisch ontwerp zien?

Grafisch ontwerp nodig?

Even bellen met Joan van der Kroef!

Je weet wie ik ben, wat ik doe en voor wie (en ook nog hoe ik dat doe).  Samengevat in het kort: van idee tot grafisch ontwerp, zo compleet als je dat wenst. Maar vooral met een ontwerp dat communiceert en erop gericht is dat jouw boodschap overkomt bij jouw doelgroep!

Dan wil je nu vast meer weten of een inventarisatie hoe jouw organisatie ‘ervoor’ staat? Neem dan hier contact op! Of pak de telefoon en maak een afspraak. Maak ik een lekkere espresso of cappuccino voor je.

Elk grafisch ontwerp is voor mij dé uitdaging om iets speciaals te creëren!
Kom maar op!