Skip to main content
Huisstijl

Een huisstijl is meer dan het ontwerp van je bedrijfsnaam, logo en een briefpapier. Het onderstreept datgene wat jij doet. Een middel om jouw identiteit te benadrukken.

Onderstaand voorbeelden van diverse huisstijlen waarmee een perfecte eerste indruk gemaakt wordt. Namelijk met het visitekaartje! Naast de inhoud zoals je logo en persoonlijke gegevens kun je door te spelen met de grootte en de vorm van je visitekaartje opvallen. Ook met de materiaalkeuze kun je jezelf onderscheiden. Ik verzorgde kaartjes van milieupapier of zelfs bierviltjeskarton voor een restaurant. Het materiaal moet aansluiten bij je vakgebied en huisstijl. 

Zelf kies ik voor strak, streepjes en duidelijk mijn kaartje. Met mijn logo dat letterlijk een stukje van mezelf is. Een kaartje dat is als hoe ik zelf werk, duidelijk, verbonden en zonder poespas. Het leuke aan een bijzonder kaartje is dat je gelijk een gespreksopening hebt!

Elke opdrachtgever en elk visitekaartje is uniek! Joan luistert, verdiept zich in jouw organisatie, vraagt, speelt advocaat van de duivel, adviseert om samen tot een gewenste eindresultaat te komen.  Onderstaande kaartjes zijn van mijn hand, bewust klein afgebeeld (iets met privacy). Wil je ze groter zien of het origineel, laat het mij weten!

Ruitenbeek constructie

Beauté Rosalie

Clave Vastgoed

Coach-ING

Rianne Tooten

Vakhandel IJzersterk

Makelaardij Bilthoven

Noodliften

Mondzorg2gether4dental

Ruko Waterwerken

Mondhygienist voor de jeugd

Giessenborch.com

Frisse blik op

Even contact over jouw huisstijl?
Oh, had je misschien al gelezen. Ik ben streepjesverslaafd.
Ik ben dol op streepjes en uit onderzoek is gebleken: dan ben je heel creatief!
Het betekent dat ik ook heb voor details. De ene streep is dus echt de andere niet.
Alleen ik zie blijkbaar dat het ene shirtje blauw met witte streepjes is en het andere shirtje wit met blauwe streepjes. En dat de streepjes dus ECHT verschillen.
Geen zorg, ik maak ook een huisstijl zonder streepjes!

Gratis whitepaper!

Meer weten? Ik schreef een whitepaper over de stappen om tot een goed logo en dito huisstijl te komen. Stuur mij een bericht en dan zorg ik dat je het strategie whitepaper ontvangt. Met een handige checklist voor de nieuwe huisstijl.