Skip to main content

Grafisch ontwerper

met liefde voor kleur en streepjes!

Joan van der Kroef vormgeving+

Giessenborch 28
4132 HR Vianen

Tel. 0611 307 324
Mail info@vanderkroef.nl

KvK 30254177
BTW NL 002003176B06

Joan is

Nieuwsgierig, vastberaden, observerend, teamspeler & fanatiek. Wordtook wel getypeerd als ‘doener’, zelfstandig en denk niet in vaste patronen. En heeft de behoefte om ‘mooie’ dingen te creëren.

Prive

Getrouwd, moeder van 2 dochters,
slechte huisvrouw en streepjesverslaafd.

Wat doe ik?

VORMGEVING / WEBDESIGN / COMMUNICATIE

Volg mij ook op

Koning Broer alias kantoorhond

Koning Broer alias kantoorhond
Wil je meer weten of zien, volg dan Broer op Instagram. Als jonge hond ben je natuurlijk aanwezig op social media. Inmiddels heeft hij meer dan 1.300 volgers.

Even voorstellen aan het team

Ervaren vormgeefster, colourful rebel

Voor diverse relaties verzorg ik verschillende uitingen (restylen of nieuw logo, bedrijfsbrochure, huisstijl, showroom, wagenbelettering, ansichtkaarten, direct-mail acties, uitnodigingen, websites, Facebook etc.). Je kunt het zo gek niet bedenken eigenlijk. En dan altijd ietsje meer. Vormgeving+ noem ik dat! Wil je weten wat Saskia, Elske, Brigitte, Gwen, Jeffrey of bijvoorbeeld Manuel van onze samenwerking vinden, kijk dan op deze pagina.

Ik voeg graag wat van mijn kleur toe aan een organisatie! Maar ben ook zeker niet bang voor zwart/wit. Ik ben een ervaren vormgeefster die ook op marketinggebied haar credits heeft verdiend. Wil je mijn cv of ervaringsoverzicht zien, ga dan naar Linkedin.

Je kunt mij bellen voor:

  • Huisstijl ontwerp
  • Website
  • Online communicatie
  • Social media

Teamwork met kantoorhond Broer

(Australian Labradoodle)

Sinds februari 2020 is ook de vacature van kantoorhond vervuld.  Broer zorgt voor voldoende buitenlucht en een beetje afleiding als ik weer eens teveel achter de Mac zit.
 
Medewerker van het jaar!
Volgens de jury, die unaniem was in het oordeel, heeft Broer een enorme groei en ontwikkeling laten zien. Is altijd vrolijk en enthousiast. Maakt inmiddels geen foutjes meer, heeft soms gewoon even geen zin meer om te werken. Maar dat hoort erbij als je nog een jonge hond bent. Met succes heeft hij puppytraining, basistraining en training 1 afgerond!
 

Betrokken en actief vrijwilliger bij diverse goede doelen

Vormgeving logo door Joan van der KroefBetrokken en sociaal, dat vraagt ook om concrete stappen vind ik. Daarom help ik Bob uit Vianen met het SOEB-initiatief: het bereiden van SOEB voor mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken: Corona patiënten, eenzame ouderen, zorgpersoneel, juffen en meesters en vele anderen!

Tevens verzorg ik mede de communicatie en vormgeving voor de jaarlijkse Vrijstad Vianen Loop. Verder ondersteun ik Hart voor Alzheimer en Adopteer een glimlach (project Voedselbank) voor de mondzorg met het logo ontwerp en communicatie-uitingen.