Reviews powered by Google, tevreden relaties over Joan van der Kroef Vormgeving

Tevreden relaties over een grafisch ontwerp door Joan

Van mijn opdrachtgevers…verzamelde referenties

Hieronder een aantal verhalen van tevreden relaties over onze samenwerking. Voor onderstaande opdrachtgevers heb ik verschillende opdrachten uitgewerkt (grafisch ontwerp van logo, huisstijl, website en meer). Ik kan er natuurlijk zelf van alles over opschrijven, maar liever laat ik mijn klant zelf aan het woord. Ook omdat ik er een beetje verlegen van wordt, maar het zijn niet mijn woorden hoor! Hieronder tevreden referenties van opdrachtgevers, verzameld van Google, LinkedIn en Facebook.  Lees zelf maar wat zij over mij vertellen/schrijven.

Tevreden relaties over Joan van der Kroef Vormgeving Vianen

5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Gebaseerd op 30 reviews

Mocht je meer willen weten over een van deze referenties of een uitgebreider portfolio van grafisch ontwerpen willen inzien, dan hoor ik ’t graag! Als je wilt, breng ik je graag in contact met een opdrachtgever.


MDC financieel raadgever

“Gaaf, dat doe je goed! Ik ben content met je werk en tempo dank daarvoor, ik kom zeker weer bij je terug” 


MDC financieel raadgever

Mdc financieel raadgever‘Joan verzorgt al jaren met veel tevredenheid mijn online communicatie en website.

Een fijne samenwerking 🎈

Sterkte rouwkaart Joan van der Kroef

‘Joan heeft ons geholpen met het maken van een rouwkaart. Ongemerkt komt daar best veel bij kijken. Betrokken, accuraat en vakbekwaam heeft zij precies onze wensen vertaald naar een prachtige kaart.

Heel blij mee!’


Adopteer een gimlach

TOPPER
Op de laatste dag van de Week van de mondhygiënist willen wij Joan van der Kroef in het zonnetje ☀️ zetten! Joan luistert en zet onze ideeën om in beelden en woorden. Vaak bedenkt ze iets waar we zelf nooit op zouden komen. Ze steunt de Voedselbank 🧡 en heeft belangeloos de logo’s ontworpen voor Adopteer een glimlach!

Dank je wel Joan! 💐


Mondzorg Leusden

Training van Joan gehad, “Zet jezelf op de digitale kaart”. In juli 2019 hebben Brigitte en ik de praktijk mondzorg Leusden overgenomen. Joan helpt ons nu daadwerkelijk onszelf op de digitale kaart te zetten. Dat doet zij fantastisch. Wat komt daar veel bij kijken, dat bleek gisteren tijdens de training maar weer. Voor ons is Joan een enorme ontzorging. Blij dat jij ons zo creatief en professioneel helpt Joan. Blij met jou.


tevreden relatie over Joan van der Kroef Vormgeving

Wat een verademing dat ik in contact ben gekomen met Joan! Reageert meteen op mn berichtjes, komt met leuke ideeën, tips, neemt veel uit handen!

Kortom, een superbedrijf!


Mondzorg Leusden

Zo blij met Joan. Joan is een fijne aanvulling voor onze praktijk (mondzorg Leusden) Zij luistert naar je wensen en speelt daar goed op in. Helpt met het concretiseren van ideeën. Vult deze aan met haar creatieve inslag en gaat zelfs een stapje verder door omliggende zaken uit te zoeken. Joan neemt het werk uithanden waar je als praktijkhouder simpel weg niet aan toekomt.


Karin Muller Jewels door Joan van der Kroef Vormgeving

Referentie logo ontwerp Karin Muller JewelsWat een fijne ervaring om Joan het logo van mijn sieradenlijn te laten ontwerpen. Joan voelde direct aan waar ik naar opzoek was. Het resultaat is prachtig 🤎!

Na het eerste gesprek ging ze meteen voor me aan de slag. Ik ben blij dat ik in contact gebracht ben met Joan als vormgeefster en zou haar zeker aanbevelen voor een opdracht!


Soeb by Bob door Joan van der Kroef Vormgeving

Referentie Soeb by Bob HartogJoan heb ik leren kennen via het #soebinitiatief tijdens de lockdown. Tijdens onze kennismaking was het al direct raak en kwam Joan met leuke en verrassende ideeën en aanpassingen op bestaande ontwerpen. Daarbij is Joan in de tussentijd ook zo vrij geweest om zelf nieuwe ontwerpen te bedenken voor o.a. etikettering, merchandise en de SOEB-menukaart. Zoek je iemand met een creatieve mind, die zelf ook het initiatief neemt om jouw merk/bedrijf te verbeteren en daarbij professioneel werk levert…?
Dan hoef je niet verder te zoeken! Dan check je Joan 🙂


Logo Clave Vastgoed door Joan van der Kroef

 

Wij hebben de samenwerking met Joan als erg plezierig ervaren. Joan heeft goed geluisterd naar onze wensen maar ook duidelijk haar eigen inbreng geleverd. Dit heeft geleid tot een professionele huisstijl als visitekaartje voor ons bedrijf. Joan reageert erg snel waardoor de totale doorlooptijd kort was. Wij kunnen de samenwerking met Joan daarom van harte aanbevelen.


Logo BBQ-Art door Joan van der Kroef

Referentie BBQ-Art

Op zoek naar een grafisch vormgever viel mijn oog op de eenvoudige maar zeer krachtige en kleurrijke logo’s van Joan. Ze reageerde snel op mijn verzoek en had snel door wat ik belangrijk vind. De pijlers van mijn bedrijf wist ze goed te vangen in het grafisch ontwerp. Met 2 tot 3 concepten was het logo af, en ging ze aan de slag met de website en social media. Vlotte samenwerking, creatief meedenken en een snelle doorlooptijd. Joan: bedankt voor het fraaie en moderne logo!


Logo en website voor Ruko waterwerken door Joan van der Kroef

Referentie RukoJoan heeft voor ons het logo en de website ontworpen. We zijn er erg blij mee. Joan maakte mooie schetsen en in samenspraak tot een passend grafisch ontwerp gekomen. Ze komt altijd haar afspraken na en reageert snel op vragen. Kortom wij zijn zeer tevreden.

 

 


Fotografie Saison 'pure

Referentie Saison 'pure We waren op zoek naar iemand die wat unieke foto’s kon maken voor de website van saison ‘pure. Joan was erg enthousiast om ons te helpen en had super mooie en creatieve ideeën over de foto’s. Inmiddels staan de prachtige foto’s te schitteren op onze website en social media. We zijn super tevreden over het eindresultaat en blij met de samenwerking!

 

 


Vormgeving voor Noodliften.nl

Referentie Noodliften.nlJoan van der Kroef is een grafisch vormgever met passie en inlevingsvermogen voor haar vak en klant.

Joan is een betrouwbare partner die doet wat ze beloofd!

 

 


Logo Mondzorg 2gether4dental door Joan van der Kroef

Joan heeft ons super goed geholpen met de ontwikkeling van de huisstijl en website. Ook kan ze je helpen met content verwerking waar wij ook zeker gebruik van willen maken. Het totaal plaatje is erg fijn.

Bedankt Joan! Moniek en Melanie Mondzorg 2Gether4Dental Houten


Logo Rianne Tooten door Joan van der Kroef

Joan heeft voor mij een prachtige huisstijl ontworpen in een hele korte tijd. Ze is klant- en oplossingsgericht, werkt snel en weet hoe ze haar klanten goed kan neerzetten in een logo. Ook al hebben we elkaar niet in persoon gezien, gaf zij mij tijdens ieder contact het gevoel naast mij te zitten en voelde ze mij goed aan.

Logo Taalhuis door Joan van der Kroef voor de Bibliotheek Lek en IJssel

Voor een spoedopdracht heb ik met Joan kort, maar krachtig samengewerkt, ze heeft mij daar flink mee uit de brand geholpen. De korte lijntjes, warme communicatie en snelheid was daarbij zeer prettig. Met de beperkte (achtergrond) informatie die Joan had, heeft ze op korte termijn iets moois kunnen neerzetten. Joan, bedankt!

Vormgeving door Joan van der Kroef gedichtenbundel logo de Bibliotheek Lek en IJssel

Referentie Joan van der KroefVoor de gedichtenbundel ‘Durf & Dromen’ van de Bibliotheek Vianen heeft Joan de vormgeving verzorgd. Joan is creatief, proactief, denkt mee en komt haar afspraken na. Het is heel fijn samenwerken. Ik hoop in de toekomst nog vaker mooie dingen met elkaar te maken!

Vormgeving door Joan van der Kroef gedichtenbundel logo de Bibliotheek Lek en IJssel

Referentie Joan van der Kroef VianenMet veel plezier werk ik samen met Joan vanuit mijn vrijwilligerswerk bij tennisvereniging LTV Vianen. Zij verzorgt het grafisch ontwerpt van onze flyers, posters en in sommige gevallen ook de 12 meter windvangers van sponsoren. Joan levert hoge kwaliteit designs, is accuraat en reageert snel op vragen. Kortom: een fijne samenwerking!

Logo ontwerp Joan van der Kroef voor Beauté Rosalie

Referentie Joan van der KroefJoan denkt met je mee en vult ook voor je in! En dat is nou precies wat ik nodig heb! Frisse wind door de tent en Joan had aan een paar woorden van mij genoeg! I love it!! Joan komt met leuke en originele ideeën! Ik word er helemaal blij van! Voor mij meer dan 5 sterren waard!

Ik werk al geruime tijd samen met Joan en wat ben ik ontzettend blij met haar en wat heb ik onwijs veel aan haar expertise! Ze helpt mij altijd waar nodig, steunt mij als ik even geen inspiratie heb en geeft ook aan als er ideeën niet bij mijn vakgebied of bedrijf passen en komt dan met een alternatief. Joan is heel creatief en daar komen gave dingen uit. Ook juist nu in de corona tijd, waar ik echt iemand naast mij nodig heb is ze er en steunt mij op een hele bijzonder manier. Ik ben Joan heel dankbaar voor alles wat ze nu al voor mij en mijn bedrijf gedaan heeft en wat wij samen bereikt hebben. Joan is super attent en een kei in haar vak! Ik hoop dat wij nog vele jaren zo mogen samen werken. Bedankt Joan!

Logo ontwerp Joan van der Kroef Vormgeving Vianen voor Coach-Ing

Joan heeft aan een half woord genoeg. Zelf ging ik vrij blanco met haar om tafel zitten op zoek naar een huisstijl. We spraken over van alles, wat ga ik doen, wat wil ik uitstralen, vind ik belangrijk en hoe zien anderen mij. Tussen de regels door zag ik de radertjes bij Joan draaien…. Niet lang daarna deed ze mij een eerste voorstel voor mijn huisstijl en deze was eigenlijk, na wat hele kleine aanpassingen, spot-on! Dank Joan, blij met jou! 

Logo ontwerp Saskia den Hartog mondhygienist door Joan van der Kroef Vormgeving Vianen

Referentie Saskia den Hartog Joan is top!!

Snapt wat ik bedoel en heeft aan een paar woorden voldoende! Joan is ook lekker snel! Werkt keurig en ze houdt zich aan de afspraken, heerlijk voor een drukke vrouw zoals ik!

Logo ontwerp Mommersteeg Makelaardij Nieuwegein door Joan van der Kroef Vormgeving Vianen

Referentie  Mommersteeg Makelaardij Joan van der Kroef vormgeving VianenNa meer dan 10 jaar een geweldige samenwerking vond ik het wel eens tijd om expliciet te maken waarom wij zo ongelooflijk blij met jou zijn. Voor Mommersteeg Makelaardij ben je een onmisbare communicatieve duizendpoot. Je bent wie je bent, écht Joan. Je maakt het verschil. Heel duidelijk, je zegt wat je vindt, omwille van het resultaat, je bent vernieuwend creatief, altijd snel, op onmogelijke tijden mogen wij je storen en ben je er voor ons. Van het ontwerpen van onze kleurrijke huisstijl, tot het creëren van marketingacties zowel off- als online, wijkmailingen, Facebookcommunicatie, ontwerp en implementatie van onze nieuwe website. Kleurrijk, dat is weer gelukt. In ieder geval een super samenwerking. Onwijs veel dank voor jouw eindeloze inzet (met super resultaat). En we gaan door tot aan ons pensioen😂!

Logo ontwerp Werelds kindcentrum door Joan van der Kroef

Inmiddels al drie keer een project samen met Joan gedaan en dat is goed bevallen! Joan werkt snel en denkt goed mee om tot het beste resultaat te komen!

Albert Heijn Vianen, grafisch vormgeving professioneel, fris, creatief

Referentie Joan van der Kroef | grafisch vormgevingIk vind de samenwerking met Joan erg prettig omdat zij mijn woorden goed kan vertalen in professionele beeldvorming, ze heeft een frisse moderne verrassend creatieve blik.

Ze weet heel goed wat snel schakelen betekent en benut de ruimte en vrijheid die ik geef erg goed. En overtreft mijn verwachting regelmatig.
Aanpassingen zijn in een mum van tijd gerealiseerd en nooit een probleem. Ze luistert echt naar onze wensen. Top!
Gemeente Vianen logo, huisstijl en communicatie slow food markt

Referentie Gemeente Vianen Joan van der Kroef vormgeving VianenIn onze samenwerking rond de organisatie van de Slowfood-markt heb ik je ervaren als een zeer betrokken persoon. Weliswaar met de juiste afstand, je haalt niet alles naar jezelf toe en laat anderen de ruimte (en invloed) om te doen, wat ze hebben toegezegd. Je past lekker snel je opzetten aan, op basis van adviezen van de rest van de organisatie.

Mede door jouw inzet en professionaliteit is de Slowfood-markt een groot succes geworden, die eigenlijk ieders verwachtingen heeft overtroffen.

Meneer Vink logo, huisstijl en webdesign

Referentie meneer Vink Joan van der Kroef vormgeving VianenJoan en ik werken al een aantal jaar met veel plezier samen. Joan verzorgt de grafische vormgeving, nieuwsbrief, social media en website voor ons restaurant. Bovendien heeft zij ons geholpen met het creëren en implementeren van een nieuw concept en de restyling van het interieur. Ook maakt zij professionele foto’s. Joan reageert en werkt altijd super snel. Ze heeft goede ideeën en is zeer creatief & proactief. Joan is onmisbaar!


Referentie Joan van der Kroef | grafisch vormgeving VianenEen woordje van dankbaarheid voor Joan! Onze samenwerking begon met het ontwerpen van een logo voor ons nieuwe bedrijf Smiles.world. Intussen zijn we een paar maanden verder en heeft Joan geholpen met een prachtige website en huisstijl. Saskia en ik zijn hier erg blij mee. Joan is proactief, creatief, flexibel en reageert snel!

Zonder jouw hulp was het zeker niet zo’n succes geworden. De huisstijl is herkenbaar en vernieuwend. Jouw verdienste!


Referentie massagepraktijk Bodystories Joan van der Kroef vormgeving VianenJoan is een echter doener! Ze pakt alles op en denkt vooral ook met je mee. Ze is creatief en heeft een frisse kijk op alles. Ook verdiept Joan zich in je business en kan zich verplaatsen in wat jij belangrijk vindt. Ze is flexibel en altijd goed bereikbaar. Een topper!!


Referentie Joan van der Kroef | grafisch vormgeving VianenJoan heeft de stichting enorm geholpen met de vormgeving en zichtbaarheid van de Vrijstad Vianen Loop. Ze is enthousiast en luistert goed naar de wensen van haar klant. Als je zelf een vaag idee hebt wat je nog niet helemaal goed onder woorden kunt brengen, weet zij dat heel treffend vorm te geven. Ze vult aan en wijst je op zaken waar je zelf niet aan gedacht hebt. Dit doet ze op een prettige en professionele manier. En wat natuurlijk ook erg fijn is; ze werkt snel zodat je nooit lang hoeft te wachten op een opzet of respons.

Referentie Joan van der Kroef Grafisch Vormgeving Vianen

Referentie Joan van der Kroef | grafisch vormgeving VianenJoan is al jaren onze steun in alles wat we communiceren, website/verkoopdocumentatie/Facebook presentatie.
Echt heel blij met alle mooie dingen die ze maakt en altijd snel antwoord.

Truck Centrum Sliedrecht zou zich geen raad weten zonder de hulp van Joan van der Kroef vormgeving. Wordt vervolgd binnenkort met o.a. nieuwe lay-out voor truck en nieuwe reclamedoeken.


Referentie  De Beauty Studio Vianen Joan van der Kroef vormgeving VianenHet is fijn samenwerken met Joan, de communicatie verloopt soepel, ze verdiept zich in de wensen van de klant, denkt met je mee, komt met ideeën en heeft een goed gevoel voor styling en kleurgebruik. Wat ik heel erg fijn vindt is dat ze pro-actief is, waar ik soms tijd tekort kom om dingen uit te zoeken en te regelen heeft Joan aan een half woord genoeg en regelt het voor je. Zelfs de fotograaf die ik zelf voor mijn website foto’s inhuurde werd door Joan geïnstrueerd hoe ze de foto’s wilde hebben. Joan ontzorgt je van je totale communicatie van website tot visitekaartjes, flyers en helpt je met het onderhouden van je social media echte one stop shopping dus! Daarnaast heeft Joan mij in contact gebracht met een andere klant van haar voor een mogelijke samenwerking. Hoe leuk is het als lokale vrouwelijke ondernemers met elkaar verbinden, samenwerken en elkaar met adviezen kunnen ondersteunen. Het sparren met Joan geeft me nieuwe inzichten en energie om de communicatie voor mijn schoonheidssalon nog beter over te brengen. Bedankt!


Referentie Fit ing Joan van der Kroef vormgeving VianenIk vond het erg prettig om met je samen te werken. Als ik de volgende keer ergens een ontwerp voor nodig heb neem ik zeker weer contact met je op!


Referentie Zichtbaar Ondernemen Joan van der Kroef vormgeving VianenJoan is een vakvrouw puur sang op het gebied van vormgeving en uitingen op het gebied van communicatie. Joan sluit direct aan op de belevingswereld van haar klant en de why van jouw organisatie en waar je voor staat. Hierdoor ontstond al brainstormend het uiteindelijke ontwerp voor het nieuwe visitekaartje, hartenflyer en cadeaubon van Zichtbaar Ondernemen. Hierdoor kon ik tevens mijn email handtekening en omslagfoto’s van diverse social media aanpassen. Top! Ze is modern en heeft know how van de nieuwste trends op het gebied van vormgeving en communicatie, zodat jij als ondernemer het verschil kan maken tussen jouw concurrenten. Joan is eerlijk, initiatiefrijk en doortastend. Als ondernemer is het fijn dat ze pro-actief is en zaken voor je uit handen neemt, heerlijk! 


Referentie Blackbird Health Joan van der Kroef Vormgeving VianenDe samenwerking met jou Joan ervaar ik als positief. Met beperkte middelen hebben we tot nu toe leuke dingen weten te realiseren, van de FB pagina en leuke actie tot de folder. Je schakelt snel met ideeën en weet de huisstijl van Blackbird Health altijd te vertalen naar eigentijdse ontwerpen. Wanneer soms haast geboden is bij een klus dan lukt dat ook! Prettig dat je eigen initiatief toont. Dat is handig zodat ik me met andere zaken kan bezig houden.


Referentie De Ridder Hockey Joan van der Kroef Vormgeving VianenIk heb de samenwerking als plezierig ervaren. Je hebt erg snel gewerkt, je eigen ding gedaan, maar ook geluisterd naar mijn input! Ook toen er op het laatste moment iets gewijzigd moest worden, was dit geen probleem!! Uiteindelijk ben ik erg blij met het eindproduct en voor de toekomst zal ik je zeker weer vragen!


Referentie  Restaurant De Witte Zwaan Joan van der Kroef Vormgeving VianenIk ervaar onze samenwerking als zeer prettig! Je bent altijd erg snel met reageren en zet het zo snel mogelijk in gang, wat altijd zorgt voor een goed eindresultaat waar we allebei tevreden over zijn.

Wanneer ik aangeef dat ik iets graag anders zou willen zien, sta je altijd open om hier naar te luisteren en vervolgens er op jouw manier weer iets van te maken. Conclusie; goede samenwerking die hopelijk nog lang voortduurt!


Referentie  Makelaardij BIlthoven Joan van der Kroef Vormgeving VianenJoan is zeer professioneel, nauwkeurig, komt met goede marketingideeën en is zeer creatief. De advertenties en overige reclame-uitingen van ons makelaarskantoor laten wij met een gerust hart aan haar over. Ook heeft zij ons vorig jaar goed begeleid bij de realisatie van onze nieuwe website. Joan bedankt; jouw creativiteit is goud waard!


Referentie Orthodontie Merwestein Joan van der Kroef Vormgeving VianenJoan van der Kroef heeft voor onze orthodontiepraktijk de vormgeving van de informatievideo in de wachtkamer in de huisstijl gemaakt. Ik heb Joan ervaren als proactief in het aandragen van voorstellen voor het ontwerp. Daarnaast denkt ze goed vooruit op mogelijkheden om de vormgeving up-to-date te houden. Het resultaat is een passende lay-out en een aangename wachtkamer-ervaring voor onze patiënten. Ik ben zeer tevreden. Met vriendelijke groeten, Sander Brons, orthodontist


Referentie Joan van der Kroef Vormgeving VianenVisitekaartjes, folder, website, eindejaargeschenken: het hoort er allemaal bij, maar voor een ondernemer is het allemaal bovenop de andere drukke werkzaamheden. Dan is het fijn dat je dit werk met een gerust hart kunt uitbesteden. Bij Joan kan dat. Ze komt met leuke ideeën en voelt perfect aan wat mogelijk is binnen het budget. Maar niet alleen dat: ze neem echt de “aap” van mijn schouders tot en met de eindcontrole of de spullen ook geleverd zijn. Daarmee gaat ze een stap verder zodat ik er echt geen omkijken naar heb als ik een opdracht uitzet. Bedankt Joan!


Je hebt hierboven kunnen lezen wat Joan doet en ook hoe relaties de samenwerking ervaren. Je kunt hier contact opnemen voor een persoonlijke kennismaking.

logo ontwerp, huisstijl, webdesign en meer door Joan van der Kroef Vianen