Skip to main content
Een heldere kijk op webdesign door Joan van der Kroef

Maak jij dan ook een website?

Gek, een vraag die ik regelmatig krijg is: maak jij ook websites? 

Ja, ik maak websites.

Hoe? Dat verschilt. Vaak in WordPress, met een thema. Maar ook met een zogenaamde Sitebuilder van de hostingleverancier.

Soms ben ik slechts de intermediair als jouw webdesigner of programmeur een andere taal spreekt. Acradabra of nerdy. Dan werk ik als opzichter of coördinator samen met jouw programmeur.

Waarom zou je mij jouw website laten maken?

Ik spreek gewoon jouw taal, doe wat ik zeg (en zeg wat ik doe). Lever op maat. In de stijl en layout van jouw bedrijf.  En natuurlijk een die lekker werkt op grote en kleine schermen.

Kijk hieronder naar de voorbeelden. En lees hoe blij mijn relaties zijn met de website! Want dat kunnen zij het beste zelf vertellen.

Casa de Isabella
De Loopbaanopleiding
Fae Milder photography
Faber for Finance
Mondhygiënepraktijk Doorn
ErgoExam
Website door Joan van der Kroef voor Mommersteeg Makelaardij

Ruitenbeek constructie

Website door Joan van der Kroef voor Mommersteeg Makelaardij

Mommersteeg Makelaardij

Website door Joan van der Kroef voor Clave Vastgoed

Gebiedsontwikkeling Clave Vastgoed

Coordinatie website Truck Centrum Sliedrecht

Truck Centrum Sliedrecht

Website door Joan van der Kroef

Kijk op voeten

Webdesign door Joan van der Kroef: BBQ art catering aan huis

BBQ Art

Website door Joan van der Kroef: Ruko Waterwerken

Ruko Waterwerken

Mondhygienist Saskia den Hartog, webdesign Joan van der Kroef

Mondhygienist
Saskia den Hartog

Website door Joan van der Kroef

Mondhygienist
voor de Jeugd

Mondhygienist Mondzorg2Gether4Dental

Mondhygienist
Mondzorg2Gether4Dental

Ik ben dol op tevreden relaties (en zij op hun website)

‘Hele fijne samenwerking! Joan heeft al aan één woord genoeg en wist hiermee precies in beeld te brengen wat ik voor oog had. Heel blij met mijn nieuwe website. Zeker aan te raden!’

‘Ik ben blij dat je zo goed meedenkt en m’n website al zover hebt staan. Je bent professioneel, toegankelijk en laagdrempelig, dat voelt fijn! Dankjewel voor je hulp en inzichten. En voor al je inspanningen voor m’n website. Heel voldaan gevoel!

“Joan heeft voor ons de website gemaakt en het logo. Dik tevreden, een goede aanrader.”

“Joan heeft voor ons het logo en de website ontworpen. We zijn er erg blij mee. Joan maakte mooie schetsen. Ze komt altijd haar afspraken na en reageert snel op vragen. Kortom, wij zijn zeer tevreden.”

“Ze is creatief en heeft een frisse kijk op alles. Ook verdiept Joan zich in je business en kan zich verplaatsen in wat jij belangrijk vindt”

“Joan heeft geholpen met een prachtige website en huisstijl. Saskia en ik zijn hier erg blij mee. Joan is proactief, creatief, flexibel en reageert snel!”

“Ook heeft zij ons vorig jaar goed begeleid bij de realisatie van onze nieuwe website. Joan bedankt; jouw creativiteit is goud waard!”

“Visitekaartjes, folder, website, eindejaargeschenken: het hoort er allemaal bij, maar voor een ondernemer is het allemaal bovenop de andere drukke werkzaamheden. Dan is het fijn dat je dit werk met een gerust hart kunt uitbesteden. Bij Joan kan dat.”

“Wat ik heel erg fijn vindt is dat ze pro-actief is, waar ik soms tijd tekort kom om dingen uit te zoeken en te regelen heeft Joan aan een half woord genoeg en regelt het voor je. Zelfs de fotograaf die ik zelf voor mijn website foto’s inhuurde werd door Joan geïnstrueerd hoe ze de foto’s wilde hebben. Joan ontzorgt je van je totale communicatie.”

Marlies Maljaars